2017-03-25 23:24:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Vidám órák következnek

Napi horoszkóp március 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Alaposan kimerítheti magát, de ez jót tesz most Önnek. A sport, mozgás kötelező elfoglaltság! A szerelem is főszerepet játszik az életében. Egy vallomás mindkettőjük szívének jót tesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Egyik telefonhívás érkezik a másik után, sokan szeretnék önnel tölteni ezt a napot. Időben jelölje ki a határokat. Ne hagyja magát túlságosan kisajátítani.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Korán ébred, és tele lesz energiával. Ma senki sem tudja Önt visszatartani, azt sem tudja, a sok terve közül melyikkel kezdje a napot. Ne terhelje túl magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Aktívan kezdheti a napot, Szórakoztató és vidám órák következnek. Délután lesz ideje olvasni, süteményt sütni, telefonálni. Este tegyen egy nagy sétát, jól fog esni Önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. Önt semmi sem tudja majd a lakásában tartani. Friss levegőre van szüksége. Minél több dolog történik Ön körül, annál jobb. A családjával folytatott beszélgetés csak tovább javítja a hangulatát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, szemben Önnel. Ma Ön inkább nyugalmat, felüdülést szeretne. Délelőtt még változatos és szórakoztató órák várnak Önre, de ebéd után jobb lenne, ha pihenne.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Kedvesével nézegessék a fotó albumokat, sok szép emlék jut majd eszükbe. Pompás napnak örülhet. Boldog és elégedett lehet, ugyanakkor teljesen el tud majd lazulni. Délután sétáljon egy nagyot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ez kedvet hoz Önnek egy kisebb kiránduláshoz, utazáshoz. Ha ez nem lehetséges, akkor se töltse a négy fal között a napot, menjen át egy barátjához, egy nagy beszélgetés jót tenne önnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A jó hangulat még ma is folytatódik, a Hold a Halak jegyében maradt. Boldogan ébred ma reggel. Minden érzékével élvezheti az életet, és ezt meg is teszi. Tudja, hogy ez nem mindig van így, ezért kétszer olyan élvezetes lesz ez a nap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Teljen ez a nap a kényelem jegyében. Bár Önnek nehezére esik a semmittevés, mégis erre lenne szüksége.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valaki csapja önnek a szelet, a bókok jó kedvre hangolják. Azért vigyázzon, mibe vág bele, lehet, hogy az illető komolyan gondolja azt, amit ön csak túlzásnak, játéknak vél.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében jár. A mai nap kedez az intellektuális elfoglaltságoknak, olvasson, beszélgessen, tájékozódjon, nézzen meg egy érdekes filmet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: